The Creativity House

The Creativity House

Är ett keramikmålningscafé i centrala delarna av Stockholm. Här finns en uppsjö av keramik i vit lera att välja från som du själv målar som du vill. Jag valde att trycka lillkillens händer på en fotoram. När du sedan är klar med ditt motiv så lämnar du in det för glasering och bränning. Efter 10 dagar får du hämta ditt motiv.

Du betalar en studioavgift, 55 kronor per person sen betalar du olika beroende på vilket keramikmotiv du väljer.

Detta är en rolig aktivitet för alla åldrar. Det är dock rätt trångt så om du har barnvagn med dig som vi hade så räkna med att få lämna den utanför. De har inte heller något skötrum. Visst de har ett litet kafeutbud men tipset är ändå att bege sig till ett mysigare fik runt Fridhemsplan när ni är klara med ert målande.

Att leka med

Måla

Inriktning

Kreativitet, Pyssel, Måla

Typ

Pyssel, Måla, Inomhus

Länkar

thecreativityhouse.se

Adress

Drottningholmsvägen 31
Fridhemsplan, Stockholm

Marcus

En pappa på 30+, som gillar att leka och ha kul med sin son.

Latest posts by Marcus (see all)