Cirkusleken

Cirkusleken

Ha riktigt kul med cirkus tema i denna nya fina lekplats. Lekplatsen är den senaste i Täby och den invigdes den 13 oktober 2012, mer om invigningen kan ni läsa om i vår artikel På invigning av Cirkusleken.

Temat är cirkus, men låter man fantasin flöda kan man även leka i rymden då alla de stora lekställningarna har rymd tema och rymd namn från tillverkaren. Lekplatsen verkar ha blivit populär bland de som bor i närheten, men även av oss på Barnleken. Hit vandrar närliggande förskolor för att leka med barnen.

Lekplatsen passar i stort sett alla. Nästan hela området har ett mjuk underlag, vilket är bra om man ramlar. Det finns stora klätterställningar och fjäderleksaker i form av cirkus djur. Så kom hit och låt magin och fantasin flöda.

Att leka med

Canopus lekställning, supernova, flexus gunga, pavo klätterställning, regulus klätterställning, miram glidbräda, fågelbogunga, spica 1, gunga (inklusive småbarnsgunga), lekhus (buss), sandlåda, rutschkana, klätterställning, gorilla fjäderdjur, fjädergunga.

Inriktning

Cirkus och lek

Typ

Lekplats

Länkar

Tidningen Mitt i Täby – Invigning av Cirkusleken och 10 nya lekplatser

Barnleken – På invigning av Cirkusleken

Täby kommun – Cirkusleken

Adress

Adress och exakta koordinater för lekplatsen visas när du klickar på länken nedan.

Posted from Täby, Stockholm County, Sweden.

Marcus

En pappa på 30+, som gillar att leka och ha kul med sin son.

Latest posts by Marcus (see all)