Västra Banvägen

Västra Banvägen

Lekparken Västra Banvägen ligger i Danderyd och är en av kommunens större, enligt kommunens mått. Den ser inte ut att vara en av de mest prioriterade i kommunen, men den ligger bra i ett bostadsområde.

Det finns ett lekhus med rutschkana och en sandlåda. Området är en stor gräsplan, där det finns gamla och slitna fotbollsmål. Det finns även vinbärsbuskar som man kan plocka vinbär i från. Vid besöket fanns det rätt mycket myror i sandlådan och i området kring den, vilket inte kändes allt för roligt.

Att leka med

Sandlåda, fotbollsplan på gräs och lekhus med rutschkana.

Inriktning

Ingen

Typ

Lekpark

Länkar

Danderyd kommun – Lekplatser

Adress

Adress och exakta koordinater för lekplatsen visas när du klickar på länken nedan.

Posted from Danderyd, Stockholm County, Sweden.

Marcus

En pappa på 30+, som gillar att leka och ha kul med sin son.

Latest posts by Marcus (see all)